مارس 21, 2023

نوبت شما

باشگاه وبلاگ نویسان استان سمنان

شهادت حضرت رقیه (س) تسلیت باد

نوبت شما به نقل از ” هیئت حضرت ابوالضل العباس امیریه  ” نوشت: شیعیان در طول سال ، دو روز خاص را به سوگواری حضرت رقیه سلام الله علیها اختصاص داده اند و برای این شاهزاده ی سه ساله عزاداری می کنند.

 

شیعیان در طول سال ، دو روز خاص را به سوگواری حضرت رقیه سلام الله علیها اختصاص داده اند و برای این شاهزاده ی سه ساله عزاداری می کنند.

یکی در سوم محرم الحرام است و دیگری هم پنجم صفر که سالروز شهادت ایشان است.

الحمدالله همه هیئت های سراسر جهان در سوم محرم برای دختر امام حسین علیه السلام ، سنگ تمام گذاشتند و ارادت خویش را به حضرت رقیه خاتون نشان دادند، لذا شایسته است که در پنجم صفر امسال هم مجددا چنین مراسم باشکوهی برگزار گردد. از جمله همایش سه ساله های حسینی که با حضور دختران خردسال برپا می شود.

رقیه-3_347253432

البته در سطح شهر که قدم میزنیم خوشبختانه بنرها و پلاکاردهای فراوانی را مشاهده میکنیم که اعلام مراسم ویژه در پنجم صفر برای حضرت رقیه علیها السلام کردند و این نشان میدهد که امسال هم حتی بیش از سال گذشته برای شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها مجلس به پا کرده اند. دختری که نام و آوازه او در همه جا پیچیده است در حالی که هیچگونه آثاری از دشمنانش (یزید و زجر و…) وجود ندارد!